Dé koploper in Klimaattechniek

Welkom Werkvoorbereider

Voor uitstekende voorwaarden en veel vrijheid zet jij dingen naar je hand als werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben jij de schakel in het vlot laten lopen van projecten en zorg je dat de monteurs goed aan het werk kunnen. Je hebt veel invloed en werkt in een team dat elkaar helpt en snel beslist. We doen het mét elkaar en voor elkaar. Die houding tref je bij Koelplan Barendrecht. Eens kennismaken? 

Barendrecht

40 uur

tot € 4.000

Geen verplichtingen

Dit krijg je:

Salaris tot € 4.000 per maand
Jaarcontract, snel uitzicht op vast contract
Veel vrijheid om zelf te beslissen
Gezellige vrijdagmiddagborrels
Niet lullen maar poetsen
25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
Back up van ervaren collega's
Overige arbeidsvoorwaarden goed geregeld volgens de cao
Flexibliteit en afwisselend

Dit heb je:

Ervaring als Werkvoorbereider 
Kennis van (klimaat)techniek
Communiceert helder en correct met klanten
Je spreekt en schrijft goed Nederlands

Pak de regie over de voorbereiding en uitvoering van onze projecten.

Koelplan Barendrecht is al 20 jaar een begrip in onze regio. Wij werken aan het verduurzamen van Zuid-Holland, Zeeland én Noord-Brabant. Vanuit vakmanschap en ervaring. Om dit deel van Nederland te kunnen blijven verduurzamen hebben we jou hard nodig.

Als Werkvoorbereider heb jij de regie over uit te voeren werkzaamheden bij nieuwe en bestaande klanten. Onze verkopers komen bij jou met nieuwe opdrachten, die jij omzet in goed voorbereide projecten. Jij houdt je bezig met werktekeningen, planning, communicatie én zorgt ervoor dat de benodigde materialen en machines volgens planning beschikbaar zijn. Dankzij jouw werk kunnen onze monteurs kwaliteit leveren bij onze klanten. Jij krijgt de vrijheid om zelf keuzes te maken, knopen door te hakken en ervoor te zorgen dat onze projecten succesvol worden afgerond.

Hiervoor krijg je van ons: uiteraard een goed salaris, werk in de regio, invloed op jouw werk én de gang van zaken, volop ontwikkelingsmogelijkheden en natuurlijk gezellige collega’s waar je leuke uitjes en vrijdagmiddagborrels mee hebt. Jij krijgt de vrijheid om zelf keuzes te maken, knopen door te hakken en ervoor te zorgen dat onze projecten succesvol worden afgerond.


Bij Koelplan Barendrecht werken we met een club van nuchtere aanpakkers aan kwaliteit en verduurzaming. We zetten met zijn allen de schouders eronder en leveren vakwerk, zoals je dat kent van mensen uit onze regio.

Patrick Vink

Eigenaar

Zo kan jouw dag eruit zien

Je dagen als Werkvoorbereider zijn afwisselend en uitdagend, maar altijd vol ambitie om samen met je collega's de regio te verduurzamen. Je dag kan er zo uitzien:

07:45

Je zorgt dat je op tijd op de zaak bent, voordat de monteurs aan de slag zijn. Je zet je pc aan, pakt snel een kop koffie en begint aan je mail.

08:30

Je handelt de bonnen van de vorige dag af en maakt verschillende vervolgoffertes en afspraken.

11:30

Je maakt de bonnen aan in Installworks, terwijl je ondertussen het ene na het andere telefoontje afhandelt en de planning up-to-date houdt.

12:30

Even tijd voor een broodje en wat socializen.

13:00

Je hebt een overleg met een van de verkopers over een nieuw project, waarna je vervolgens gelijk nog even een vorig project waar jullie samen aan werkte evalueert

16:10

Je helpt je collega Bianca snel nog even met wat knopen doorhakken voor meer werk, belt nog een monteur of alles goed is gegaan en gaat naar huis. 


Directe voordelen voor jou bij Koelplan Barendrecht

Voorwaarden

Alle secundaire voorwaarden zijn perfect geregeld via de cao Technisch Installatiebedrijf.

Ontwikkeling

We bieden je de mogelijkheid om cursussen of opleidingen te volgen en jezelf te ontwikkelen.

Trots

Jij komt te werken bij dé koploper in de klimaattechniek.

Dichtbij huis

We zijn regionaal georiënteerd en jij profiteert dus van weinig reistijd bij ons. 

Samenwerken

Werken bij Koelplan Barendrecht betekent samenwerken aan kwaliteit met vakmensen.

Contract + Salaris

Uiteraard krijg je van ons een Uiteraard krijg je van ons een uitstekend salaris en ben je goed dan snel een vast contract.

Patrick Vink - Directeur

Meer weten?

 Laat vrijblijvend je gegevens achter en Patrick neemt dezelfde werkdag contact met je op om even kennis te maken. Geen verplichtingen vooraf.