Dé koploper in Klimaattechniek

Welkom Servicemonteur

Ga aan de slag als Servicemonteur bij Koelplan Hengelo. 

Als Servicemonteur bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit het onderhouden van een split, multisplit, VRF-systeem of warmtepomp. Door middel van jouw installaties draag jij bij aan het verduurzamen van de regio!

Hengelo

40 uur

tot 4.000  

Geen verplichtingen

Dit krijg je:

Salaris tot €4.000,- per maand
CAO conform Technisch Installatiebedrijf
Alle kansen om je te ontwikkelen en te groeien
Altijd het nieuwste gereedschap om mee te werken
Werk dichtbij huis dus op tijd thuis
Actieve PV met leuke acties en uitjes
Een gezellige vrijdagmiddagborrel
25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
Bus van de zaak, telefoon, iPad

Dit heb je:

Je beschikt over een F-gassen diploma categorie 1
Ervaring met klimaattechniek
VCA of bereid dit halen
Rijbewijs B is een must, E is een pré
Handig met moderne apparatuur zoals een iPad
Goede communicatieve vaardigheden
Positieve en flexibele instelling, jij weet van aanpakken!

Koelplan voelt als familie en presteert als topsporter in de energietransitie

Als Servicemonteur bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit het onderhouden van een split, multisplit, VRF-systeem of warmtepomp. Door middel van jouw installaties draag jij bij aan het verduurzamen van de regio! Je werkt bij diverse soorten klanten, van retail tot tandartspraktijk, het komt allemaal langs. Veel afwisseling dus! Met jouw kennis en ervaring laat jij elke klant tevreden achter met een goedwerkende en duurzame installatie.

Bij Koelplan zijn de technici van de werkvloer de ambassadeurs van het bedrijf. Zij zijn dagelijks bezig bij onze klanten voor service en onderhoud van klimaatbeheersingssystemen zoals airconditioning en warmtepompen. Onze werkzaamheden voeren wij uit in kantoorpanden, winkels, zorgcentra, ziekenhuizen, datacenters, overheidsinstellingen, etc.

Het voordeel van werken bij Koelplan is dat we overal in het land gevestigd zijn. Hierdoor werk jij dus in je eigen regio, waardoor je reistijd wordt beperkt en je op tijd weer thuis bent na je werkdag!


Ik was op zoek naar een baan met korte lijnen, snel schakelen en persoonlijk contact. Dit is exact wat ik bij Koelplan gevonden heb. Vooral het persoonlijke aspect is sterk: het voelt als een familie. Binnen korte tijd voelde ik me al enorm goed thuis bij Koelplan.

Igor Blauw

Business Development

Zo kan jouw dag eruit zien

Je dagen als Servicemonteur zijn afwisselend en uitdagend, maar altijd vol ambitie om samen met je collega's de regio te verduurzamen. Je dag kan er zo uitzien:

07:30

Gisteravond heb jij al op je iPad gezien dat de binnendienst een mooie planning voor je heeft gemaakt, met een logische route langs adressen in jouw regio. Je rijdt naar je eerste adres.

08:00

Aangekomen bij de klant meld je je aan en ga je aan de slag, alle airco’s moeten worden onderhouden. Eenmaal aan het werk merk je dat niet alle objecten op je planning staan. Na overleg met je binnendienst collega die schakelt met de klant, neem je ook deze mee in het onderhoud.

10:00

Je neemt even een koffie pauze. Je hebt hier eerder gewerkt voor onderhoud en je weet dat je de bedrijfskantine mag gebruiken. Daar kun je om 12:00 mooi een lekkere lunch kopen voor in je lunchpauze.

12:30

Net als je je werk weer op wilt pakken, krijg je een telefoontje dat er een storing is aan een warmtepomp bij een verzorgingstehuis bij jou in de buurt. Je stapt in de bus en rijdt erheen.

14:30

Gelukkig kon je het probleem snel verhelpen en na een kop koffie die je werd aangeboden door een dankbare medewerker, ruim je je spullen op en rij je terug naar het bedrijf waar je aan het werk was.

16:45

Je hebt nog aardig wat werk verzet, maar door de storing tussendoor is het niet af. De binnendienst heeft geregeld dat je morgen terug kan of het af te maken.


Directe voordelen voor jou bij Koelplan Hengelo

Voorwaarden

Alle secundaire voorwaarden zijn perfect geregeld via de cao Technisch Installatiebedrijf.

Ontwikkeling

We bieden je de mogelijkheid om cursussen of opleidingen te volgen en jezelf te ontwikkelen.

Trots

Jij komt te werken bij dé koploper in de klimaattechniek.

Dichtbij huis

We zijn regionaal georiënteerd en jij profiteert dus van weinig reistijd bij ons. 

Voelt als familie

Werken bij Koelplan betekent werken in een hechte 'familie' die voor elkaar klaarstaat.

Goed salaris

Uiteraard krijg je van ons een uitstekend salaris tot € 4.000 op basis van jouw ervaring.

Edgar Teune

Meer weten?

 Laat vrijblijvend je gegevens achter en Edgar vertelt je alles wat je wilt weten. Zonder verplichtingen vooraf.